Wie zijn wij?

Relet is een organisatie met landelijke dekking die zich voornamelijk inzet voor de behartiging van belangen van letselschadeslachtoffers. Daarnaast zet zij zich in voor het verhalen van loonschade die werkgevers lijden op het moment dat één van haar werknemers door toedoen van een ander letsel oploopt en als gevolg daarvan niet kan werken. De mensen van Relet behartigen uw belangen op een open, directe en persoonlijke wijze en komen voor u op in de communicatie met de aansprakelijke partij (verzekeraar/schadeveroorzakende partij). Doel is om in gezamenlijk overleg te komen tot een vaststelling van een optimale schadevergoeding.

Het zeer ervaren team van Relet is gevarieerd van samenstelling. Met een juridische en arbeidsdeskundige achtergrond en ervaring zijn onze mensen (waaronder registerexperts) goed in staat om namens u op te treden in het letselschadetraject. Relet is een volwaardige en gelijkwaardige gesprekspartner binnen de branche, getuige ook de aansluiting bij het Keurmerk Letselschade. De afhandeling van een letselschade vindt plaats volgens de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL). Relet werkt in dit traject samen met een eigen medisch adviseur.

Wilt u meer informatie over Relet, over onze mensen of over letselschade in het algemeen, neemt u dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 020 – 506 28 90. U kunt ons ook een e-mail sturen met het verzoek om contact met u op te nemen. Het e-mailadres is: info@relet.nl.

Reacties zijn gesloten.